WordPress websites

Online naar het volgende niveau

Mobiele applicatie development

Altijd binnen handbereik blijven van je klanten

Het kan natuurlijk zo zijn dat je de relatie met je klanten nog sterker wilt maken door middel van een mobiele applicatie te laten ontwikkelen. Of misschien wil je het papierwerk binnen het bedrijf verminderen met een applicatie voor je medewerkers.

Voordat we beginnen aan het ontwikkelen van de mobiele applicatie spreken we graag eerst een keer af om de doelstellingen en wensen te bepalen. Hierdoor voldoet de mobiele applicatie bij aflevering aan al je verwachtingen. Het bouwproces kan je live mee volgen via een zogenaamde “Previewer-app”.

Al onze mobiele applicaties zijn toegankelijk voor iOS en Android toestellen en zijn grotendeels zelf te onderhouden met het achterliggende CMS-systeem. Ook kunnen wij mobiele applicaties koppelen aan de websites die wij ontwikkelen.

Strand app

Geeft informatie over het strand van Schouwen-Duiveland, het toeristisch verblijf aldaar, de veiligheid, bereikbaarheid, bijzonderheden en technische werkzaamheden.

Horeca-ondernemers en in het bijzonder de keuken ontzorgen in de dagelijkse werkzaamheden zo dat zij zich kunnen concentreren op waar ze goed in zijn; ondernemen en leiding geven aan de zaak!

www.apphoreca.nl
Een product van Web & App Easy B.V.