( Web ) Applicaties

Professioneel & volledig responsive

( Web ) Applicaties

De (web)applicaties van Web & App Easy worden ontwikkeld met behulp van s ’werelds meest gebruikte contentmanagementsysteem: WordPress. Alles is volledig responsive voor al je apparaten en wij zorgen ook voor een professionele uitstraling om indruk te maken op je bezoekers. Ben je nou benieuwd naar ons portfolio, kijk gerust even rond!

Bij de start van het ontwikkelen heb je eerst een gesprek om de eisen en wensen te bespreken. Met onze jarenlange ervaring zijn de mogelijkheden eindeloos. In dit gesprek worden ook enkele voorbeelden getoond waardoor je een idee krijgt hoe wij te werk gaan en wat het eindresultaat is.

Wij bieden bij de ontwikkeling  van elk project een unieke live meekijk ervaring. JE krijgt een unieke link toegewezen waarmee je de ontwikkelingen van je project kunt bekijken en testen voordat het online gaat. Op deze manier kunnen eventuele aanpassingen makkelijk gemaakt worden en is het eindproduct volledig naar wens van onze klanten. Door het achterliggende CMS-systeem (WordPress) is het een eenvoudige en interactieve manier van werken samengevoegd met eindeloze opties.

Of het nou gaat om basic website voor je eigen portfolio of een compleet maatwerk thema voor je bedrijf of evenement, wij kunnen dit voor je regelen. Voor ons team van specialisten is niets te gek,  van volledige responsive websites tot aan crm-systemen of een touchscreen applicatie voor toeristische informatie. Ook ontwikkelen wij Plug-ins voor de optimalisering van onze websites en applicaties. Deze kunnen wij ook op aanvraag voor je ontwikkelen.

Onze websites worden op zo’n manier ontwikkeld dat het bewerken ervan voor bijna elke klant gelijk is. Wij maken gebruik van een visuele editor wat er voor zorgt dat het bewerken van je website interactief maar ook makkelijk. Op deze manier is het aanpassen van bijvoorbeeld teksten zeer eenvoudig.

Plug - ins

Een plug-in is een op zichzelf staand programma die niet zonder een host-applicatie kan draaien. Plug-ins kunnen gezien worden als kleine uitbreidingen voor een website/applicatie waardoor deze extra functionaliteiten krijgt.

Voor de ontwikkeling van onze applicaties maken wij gebruik van de state of the art taal Flutter. Deze ‘nieuwe’ programmeertaal zorgt ervoor dat onze apps op meerdere platformen te gebruiken zijn waaronder op het Web, een zogeheten Progressive Web App. Wij publiceren onze apps via App Machine. Wij kunnen hier vooraf een demo(of prototype) in bouwen waardoor je weet hoe het eruit gaat zien voordat wij aan de ontwikkeling gaan beginnen..  Wil je wat meer informatie of ben je nog niet helemaal overtuigd? Twijfel dan niet om een afspraak te maken met 1 van onze specialisten.

Progressive web apps ( PWA ), wat is het?

Een PWA is een app die geen installatie nodig heeft maar draait op een webbrowser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari of Firefox. Door een snelkoppeling te maken is de app in feite al geïnstalleerd. De mogelijkheden van PWA groeien snel en daardoor wordt de keuze voor een PWA ook steeds interessanter. 

Search Engine Optimalisation ( SEO ):

Optimalisatie volgens de standaard SEO regels. Standaard optimaliseren wij jouw nieuwe website volgende de industrie- en Web & App Easy standaarden. Zo ben je  er zeker van dat je  website goed gevonden zal worden in zoekmachines, de code is geoptimaliseerd en ook dat deze supersnel is in gebruik.

Web & App Easy Industrie standaarden

  • Implementatie standaard heading structuur
  • Gebruik van Premium SEO software
  • Hosting via W&A betekent dedicated-CPJE AMD Epyc servers

    × Hoe kan ik je helpen?