WordPress websites laten maken

Online naar het volgende niveau

Waarom WordPress

Een krachtige basis welke iedere dag weer wordt verbeterd.

Wij ontwikkelen al onze websites in het meest krachtige, populairste CMS systeem ter wereld: WordPress. 31% van alle websites in de wereld zijn hierin ontwikkeld.

Voor het ontwikkelen gebruiken wij geen standaard thema, maar ontwikkelen deze zelf met behulp van DIVI. Het grote voordeel hiervan is dat wij in alle websites maatwerk toepassen en ook de websites eindeloos kunnen blijven uitbreiden, niets is onmogelijk. 

Al onze websites hebben een mooie en unieke vormgeving, zijn makkelijk zelf bij te werken met het achterliggende CMS-systeem en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, zoals Google. Hierdoor is jouw website goed te vinden en goed leesbaar op elk apparaat.

 

“Web & App Easy, gelukkig zijn wij in contact gekomen met dit bedrijf. Zij bouwden onze website en app zeer professioneel, en begrepen direct waarvoor wij onze producten wilden gebruiken. Kortom; Web & App Easy is een club om mee samen te werken. Snel, efficiënt en moderne marketing tools”

Johan Landsbergen – Strandpaviljoen Zuid Zuid West

Horeca-ondernemers en in het bijzonder de keuken ontzorgen in de dagelijkse werkzaamheden zo dat zij zich kunnen concentreren op waar ze goed in zijn; ondernemen en leiding geven aan de zaak!

www.apphoreca.nl
Een product van Web & App Easy B.V.

Maatwerk CRM systemen

Steeds meer bedrijven kiezen voor een eigen CRM systeem van Web & App Easy

Een CRM-systeem (Customer Relationship Management) helpt je bij het beheren van je klantgegevens.

Ook biedt zo’n systeem ondersteuning voor salesmanagement, integratie met social media en een breed scala aan actiegerichte inzichten.

Bovendien wordt communicatie met je team hiermee waanzinnig eenvoudig.

Cloudgebaseerde CRM-systemen bieden volledige mobiliteit en toegang tot een ecosysteem van apps die helemaal zijn toegespitst op je behoeften.
De CRM platformen die wij voor je kunnen ontwikkelen zijn geheel op maat naar jouw wensen en eisen. Ze draaien “gewoon” via het internet, zijn super beveiligd en worden 24/7 in de gaten gehouden door onze slimme technieken.

× Hoe kan ik je helpen?